Overslaan naar content

Corporate Recruiter | Parttime of Fulltime | Regio Zwolle

Hybride
 • Zwolle, Overijssel
€ 3.000 - € 5.500 per maand

Alles over deze mooie kans


Passie voor recruitment. Daar gaat ons hart sneller van kloppen en spelen we als team nog beter door. Speel jij al even meer in de recruitment-wedstrijd en ben je klaar om in een positie te staan waarin je écht het verschil kunt maken? Dan versterken we ons team graag met jou!Bij De Selectie weten wij als geen ander dat jij beter speelt als jij je goed voelt. Wij vinden vrijheidverantwoordelijkheid en vertrouwen belangrijk, want dan speel jij op je best! Niet voor niks hebben wij een vitaliteitscoach met wie je blessure-vrij blijft, bieden we onbeperkt vakantiedagen, trainen we onder werktijd (maar ook in de Academy samen) en kan je hybride werken.

Jouw uitdaging


Als corporate recruiter bij De Selectie ben je verantwoordelijk voor het wervingsproces bij één of meerdere klanten. Hier komt jouw eerdere ervaring van pas, jij kan je aanpassen aan de behoefte van iedere klant en kan met verschillende stakeholders communiceren. Samen met een team van enthousiaste corporate recruiters en recruitment marketeers ga jij geen wervingsuitdaging uit de weg om zo te kunnen scoren in het shirt van de klant.Welke kwaliteiten breng je mee?
Om in aanmerking te komen voor een plek bij De Selectie is het belangrijk dat je in ons team past! Je hebt dan ook hart voor het recruitment vak, een drive om iets moois neer te zetten en de ambitie om je eigen kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig, communicatief vaardig en neemt jouw eigen verantwoordelijkheid. Jij legt de lat hoog voor jezelf én voor de collega’s om je heen. Zo spelen we samen op topniveau in een hecht team. Verder worden wij erg blij als jij je hier in herkent:

 • Minimaal 3 jaar ervaring als Corporate Recruiter & hbo werk- en denkniveau;
 • Tussen de 32 – 40 uur per week beschikbaar;
 • Woonachtig in regio Zwolle en bereid om te reizen.

Wat kan jij van ons verwachten?
Werken bij De Selectie betekent werken in een sportieve en jonge organisatie waarin jij de ruimte krijgt om jouw eigen koers uit te stippelen. We hebben een flinke ambitie: het allerbeste en leukste corporate recruitmentteam van Nederland zijn. Voor onszelf én voor onze klanten. Samenwerken en delen staat bij ons centraal. Door onze kennis, ervaring en expertise met elkaar en onze klanten te delen groeien we als organisatie, team en als mens.

Naast fantastisch werkgeverschap ontvang jij:

 • Een salaris tussen de €3.000 en €5.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Auto van de zaak met de mogelijkheid deze privé te gebruiken;
 • Onbeperkte vakantiedagen (minimaal 28);
 • Fysiek- en mentaal fit: voor-, tijdens- of na het werk lekker sporten;
 • Winstdeling;
 • Een MacBook en telefoonvergoeding;
 • Een opleidingsprogramma bij De Selectie Recruitment Academy.


Klaar om aan de slag te gaan als corporate recruiter bij De Selectie?
Klik dan op onderstaande button om op deze vacature te solliciteren. Wil je meer weten over deze baan of heb je vragen n.a.v. de vacature? Mila vertelt je er graag meer over. App of bel haar op 06 - 27 21 12 24.

Je bent er bijna!

Ben jij klaar om in De Selectie te spelen?

of