Overslaan naar content

Corporate Recruiter | Parttime of Fulltime | Regio Utrecht

Hybride
 • Utrecht, Utrecht
€ 2.500 - € 5.500 per maand

Alles over deze mooie kans

Klaar voor de volgende stap in jouw recruitmentloopbaan? Als ambitieuze recruitment professional ben jij op je plek in een positie waarin je écht het verschil kunt maken. Meespelen op het hoogste niveau en samen met de beste teamgenoten elke wedstrijd op de arbeidsmarkt winnen, daar gaat jouw hart sneller van kloppen.

Bij De Selectie weten wij als geen ander dat vrijheidverantwoordelijkheid en vertrouwen de basisingrediënten voor goede prestaties en werkplezier zijn. Deze twee gaan bij ons hand in hand, wij bieden niet voor niets een compleet opleidingsprogramma, sporten onder werktijd, hybride werken en onbeperkt vakantiedagen aan.

Jouw uitdaging

Ben jij een corporate recruiter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als corporate recruiter ben je verantwoordelijk voor het wervingsproces bij één of meerdere klanten. Je werkt samen met een team van enthousiaste professionals, waaronder andere corporate recruiters en recruitment marketeers. Verder kun je rekenen op een intensief opleidingsprogramma waardoor je snel grote stappen zet in jouw professionaliteit als corporate recruiter.


Welke kwaliteiten breng je mee?
Om in aanmerking te komen voor een plek bij De Selectie is het belangrijk dat je in ons team past! Je hebt dan ook hart voor het recruitment vak, een drive om iets moois neer te zetten en de ambitie om je eigen kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig, communicatief vaardig en neemt jouw eigen verantwoordelijkheid. Jij legt de lat hoog voor jezelf én voor de collega’s om je heen. Zo spelen we samen op topniveau in een hecht team. Verder worden wij erg blij als jij je hier in herkent:

 • Tussen de 32 – 40 uur per week beschikbaar;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Woonachtig in regio Utrecht en bereid om te reizen.

Wat kan jij van ons verwachten?
Werken bij De Selectie betekent werken in een sportieve en jonge organisatie waarin jij de ruimte krijgt om jouw eigen koers uit te stippelen. We hebben een flinke ambitie: het allerbeste en leukste corporate recruitmentteam van Nederland zijn. Voor onszelf én voor onze klanten. Samenwerken en delen staat bij ons centraal. Door onze kennis, ervaring en expertise met elkaar en onze klanten te delen groeien we als organisatie, team en als mens.

Naast fantastisch werkgeverschap ontvang jij:

 • Een salaris tussen de €2.500 en €5.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Auto van de zaak met de mogelijkheid deze privé te gebruiken;
 • Onbeperkte vakantiedagen (minimaal 28);
 • Fysiek- en mentaal fit: voor-, tijdens- of na het werk lekker sporten;
 • Winstdeling;
 • Een MacBook en telefoonvergoeding;
 • Een opleidingsprogramma bij De Selectie Recruitment Academy


Klaar om aan de slag te gaan als corporate recruiter bij De Selectie?
Klik dan op onderstaande button om op deze vacature te solliciteren. Wil je meer weten over deze baan of heb je vragen n.a.v. de vacature? Mila vertelt je er graag meer over. App of bel haar op 06 - 27 21 12 24.

Je bent er bijna!

Ben jij klaar om in De Selectie te spelen?

of