Overslaan naar content

onze cultuur

De Selectie levert recruitment en recruitmentmarketing power op maat. Samen gaan we de strijd aan om als team, de wedstrijd op de arbeidsmarkt te winnen.

jouw onvergetelijke werkervaring

Bij De Selectie creëer je niet alleen je eigen werkdag, maar ook je eigen toekomst. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan centraal opgesteld bij jouw (toekomstige) werkplek. In ons team, gedreven door topsportmentaliteit staan samenwerking en vertrouwen belangrijke waarden. Onze cultuur van gelijkwaardigheid is de basis van een werkomgeving waar persoonlijke en teamgroei voorop staan.

We dagen onszelf uit op professioneel vlak, maar vinden mentaal en fysiek welzijn net zo belangrijk. Bij ons gaat het om meer dan alleen presteren; het gaat om jezelf ontwikkelen, plezier hebben, nieuwe ervaringen opdoen en samen herinneringen maken. We experimenteren, we innoveren – we streven ernaar om gezamenlijk beter te worden en samen de wedstrijd op de arbeidsmarkt te winnen, want bij De Selectie is ons motto: samen spelen, samen winnen.

De Selectie Recruitment Academy is jouw personal trainer, die je alle ins en outs van het recruitment vak leert en waar je eigen persoonlijke groei centraal staat. We hebben een ambitie zo helder als de dag: het beste én leukste recruitmentteam van Nederland zijn. En deze ambitie nemen we serieus in alles wat we doen.

onze 7 kernwaarden

de perks

onbeperkt sporten

onbeperkt vrije dagen

flexibele werktijden

recruitment academy

We zouden het geweldig vinden als jij je bij onze visie zou willen aansluiten om samen als team, de wedstrijd op de arbeidsmarkt te winnen.

stadion locaties

Momenteel hebben wij in drie plaatsen in Nederland stadions (kantoren).