Overslaan naar content

recruitment academy

Hoe word jij de ultimate recruiter? Ga je De Recruitment Academy volgen, dan word je uitgedaagd. Niet alleen vakinhoudelijk en op werkgebied maar ook persoonlijk. Je volgt bijvoorbeeld een Special Forces Training en gaat de Wim Hof IJsbad Challenge aan. De opleiding bij De Selectie is op veel vlakken een diepe manier van opleiden – de kennis, ervaring en expertise van de besten in het vak gebundeld en door hen onderwezen.

 • “De selectie recruitment academy is een hele mooie toevoeging om fris en actueel mijn vak uit te oefenen. Een divers programma waar de ene training meer in het teken staat van verfrissing “het oja momentje” en de andere training je ogen opent aangezien dat iets is wat vrij recentelijk pas ontwikkelt is. Naast alle onderwerpen die behandeld worden vind ik het samen zijn met een groep vakmensen bij elkaar, en het sparren over ons werk ook heel erg waardevol!”

  Lars Conijn

  Corporate Recruiter

 • "Een uitstekende manier om nieuwe inzichten te verkrijgen in ons vakgebied! Het leren van nieuwe tools is zeer waardevol, net zoals het sparren met andere recruiters. Dit biedt de mogelijkheid om van elkaar te leren en diverse benaderingen te overwegen. Daarnaast helpt het om je eigen werkprocessen te analyseren en te verbeteren. Deze interactieve ervaring bevordert niet alleen de persoonlijke groei, maar versterkt ook professionele vaardigheden binnen de recruitmentbranche."

  Nena van Tricht

  Corporate Recruiter

 • “Het academy traject heb ik als (ervaren) recruiter als zeer waardevol ervaren. De trainingen zijn interessant en worden door enthousiaste trainers gegeven. Daarnaast is het vooral leuk en handig dat de inhoud vaak direct toepasbaar is in je werk én dat je interessante discussies hebt met vakgenoten waardoor je echt van én met elkaar leert en elkaar versterkt. Zo zie je maar dat recruitment een vak is en continue in ontwikkeling. Ik had het niet willen missen en had gewild dat ik deze training direct bij aanvang van mijn recruitment-carrière had gekregen.”

  Thelma Luigjes

  Corporate Recruiter

ons academy programma

Je krijgt 14 hoogwaardige modules, kennisdeling, een jaar toegang tot ons expertpanel, hand-outs en een paar leuke goodies, diverse sportactiviteiten en word je uitgedaagd om uit jouw comfort zone te stappen. Bekijk hieronder alle verschillende modules.

 1. Kennismaking + Presenteren & Stakeholder management

 2. Vacature intake & Persona

 3. Personal branding & Job branding

 4. Vacatureteksten schrijven

 5. Searchen, sourcen en benaderen

 6. Diversiteit en inclusie

 7. Sollicitatie- & Aanbiedingsgesprekken

 8. EVP & Employer Brand 

 9. Referral & Eventmanagement

 10. Vitaliteit & Time management, invloed en overtuigen

 11. Data gedreven werken, AI en prompting

 12. Ondernemerschap en bedrijfskunde

 13. Human Design

 14. Afsluiting 'Grensverleggend'

Alleen vakkennis is niet genoeg om optimaal te kunnen presteren.

Een ultimate recruiter blijft zichzelf uitdagen. We zoeken grenzen op en verleggen die. Zo groeien we samen op professioneel en persoonlijk vlak.