Overslaan naar content

Stage bij De Selectie | Hoorn | West-Friesland

Hybride
  • Hoorn, Noord-Holland

Alles over deze mooie kans

Jij zoekt een stageadres voor het afronden van je opleiding. Wij hebben de afgelopen jaren al meerdere stagiairs en afstudeerders succesvol begeleid. Zo is Jamilla na haar afstuderen bij De Selectie, als projectmanager, onderdeel geworden van het team. Hoe gaaf is dat?! Ons doel is om jou maximaal te faciliteren tijdens jouw afstudeeropdracht om zo je opleiding af te ronden! Dat is waar wij voor staan: ontwikkeling, samen kennis delen en leren.

Ben jij klaar om elke wedstrijd op de arbeidsmarkt te gaan winnen? Ons unieke concept, in combinatie met de beste teamspelers, maakt dat mogelijk. Wij gaan voor 100% trefzeker, voor minder doen we het niet. Ben jij als ambitieuze student op zoek naar een stage waarin jij écht het verschil kan maken? Bij ons kan dat! Uiteraard zorgen wij ervoor dat je goed ingewerkt wordt en kunt rekenen op de beste begeleiding en ondersteuning van ervaren collega’s. Ook bieden we je de mogelijkheid om De Selectie Recruitment Academy te volgen. Een interne opleiding eenmaal per week waar je alles leert over sales, recruitment, persoonlijke ontwikkeling en marketing!


Wat ga je doen?

Dat kan van alles zijn. Wat is het dat jij graag bij ons zou willen leren? Op basis van jouw leerdoel gaan wij samen kijken naar een passende opdracht of onderzoek. Uit ervaring blijkt dat studenten met een studierichting HR, (Sport-) Marketing, Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Psychologie en Sport, Management en Ondernemen prima bij ons hun weg kunnen vinden en succesvol hun stage afronden. Volg jij een andere studie? Dan mag je altijd solliciteren, wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.


Wie zijn wij?

De Selectie is een ambitieuze, snelgroeiende en innovatieve organisatie die actief is binnen de recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Wij zijn ervan overtuigd dat het vinden van goed personeel veel beter kan. Wij staan voor professioneel, strategisch en duurzaam recruitment. Dit met als doel betere matches, snelle procedures en lagere kosten. Met verschillende recruitment (marketing) gerelateerde diensten, passend bij de vraag van de klant, werken en werven wij samen met andere mooie organisaties.


Wat hebben wij jou te bieden?

Natuurlijk een stagevergoeding per maand. Als stagiair werk je vanuit ons sportieve kantoor in Hoorn. Je komt terecht in een jong, ondernemend en ambitieus team. Bij ons krijgt iedereen erg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, kun jij dit al aan? Wij zijn benieuwd! Wie weet verover jij wel een vaste plek in ons team! (jij zou niet de eerste zijn)


Je bent er bijna!

Ben je klaar om bij De Selectie te spelen? Solliciteer dan nu! Wil je meer weten of heb je vragen n.a.v. de mogelijkheden? Neem contact op met Niels. Stuur een berichtje, app of bel naar 06-30399509 of stuur een mailtje naar niels@deselectie.nl.

of